Ανακοινώσεις

energoi mavrelites

Η ομάδα " Ενεργοί Μαυρελίτες ", αποτελεί επίσημη δραστηριότητα του Συλλόγου  " Απανταχού Μαυρελιτών ".

Δημιουργήθηκε με σκοπό την περαιτέρω γνωριμία και κοινωνική δραστηριοποίηση μεταξύ των μελών  και των φίλων του Συλλόγου .

Στόχος όλων μας είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών, για πολιτιστικες, αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, που θα συμβάλλουν στη διατηρηση και εμπέδωση της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας .... 

Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας .....

Είμαστε Μαυρελίτες .....

Είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΥΡΕΛΙΤΕΣ !!!!!

-- Γίνε μέλος της ομάδας «Ενεργοί Μαυρελίτες» στο Facebook --

Όποια μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας μπορούν να στείλουν την συνδρομή/δωρεά τους:

α) Πληρώνοντας με μετρητά στον ταμία του συλλόγου και λαμβάνοντας άμεσα τη σχετική απόδειξη

β) Ταχυδρομώντας επιταγή σε διαταγή στο όνομα του Συλλόγου στα Γραφεία του Συλλόγου Απανταχού Μαυρελιωτών Τρικάλων

Αναξαγόρα 1,Αθήνα  10552,ΕΛΛΑΔΑ

γ) με τραπεζικό έμβασμα στα παρακάτω στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ (Bebefiary name): Σύλλογος Μαυρελιωτών Τρικάλων (Syllogos Mavrelioton Trikalon)

ΙΒΑΝ (account number): GR9401106650000066560809528

Τράπεζα (Bank): Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ (National Bank of Greece SA)

SWIFT Τραπέζης (BIC):  ETHNGRAA

Περιγραφή: Συνδρομή (το ονοματεπώνυμό σας)

 

       Παρακαλόύμε για την ενημέρωσή μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax (0030) 210 5239973 για να μπορέσουμε να σας ταχυδρομήσουμε την αντίστοιχη απόδειξη είσπραξης αν επιλέξετε την επιταγή ή το έμβασμα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας στις προσπάθειές μας

Ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρελιωρών Τρικάλων καλεί όλους τους συγχωριανούς να συμμετέχουν ενεργά στην Τράπεζα Αίματος με αριθμό 38, που τηρεί  στο Λαικό Νοσοκομείο Αθηνών. Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου  στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολλούς συγχωριανούς και συγγενείς μας που χρειάστηκαν αίμα. Δυστυχώς τα αποθέματά μας έχουν σχεδόν μηδενιστεί, καθώς δεν αναπληρώθηκαν ποτέ και  χρειάζεται η επαναδραστηριοποίησή όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει η λειτουργία της Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.Η πρόσφατη διοργάνωση αιμοδοσίας είχε ελάχιστη συμμετοχή και αυτό μας προβληματίζει. Χωρίς την συμμετοχή μας, η Τράπεζα Αίματος δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης και αν η αδιαφορία αυτή συνεχιστεί θα αναγκαστεί να σταματήσει την λειτουργία της. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα,  σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδος, αναφέροντας ότι δίνει αίμα για την Τράπεζα Αίματος Νο 38 του Συλλόγου Μαυρελιωτών Τρικάλων. Καλό είναι μετά την αιμοδοσία να ενημερώσετε κάποιο μέλος του ΔΣ τηλεφωνικά ή να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την αιμοδοσία γενικά.

Διαβάστε περισσότερα: Τράπεζα Αιματος Συλλόγου

Go to top