Ο Σύλλογος Μαυρελιωτών

energoi mavrelites

Η ομάδα " Ενεργοί Μαυρελίτες ", αποτελεί επίσημη δραστηριότητα του Συλλόγου  " Απανταχού Μαυρελιτών ".

Δημιουργήθηκε με σκοπό την περαιτέρω γνωριμία και κοινωνική δραστηριοποίηση μεταξύ των μελών  και των φίλων του Συλλόγου .

Στόχος όλων μας είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών, για πολιτιστικες, αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, που θα συμβάλλουν στη διατηρηση και εμπέδωση της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας .... 

Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας .....

Είμαστε Μαυρελίτες .....

Είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΥΡΕΛΙΤΕΣ !!!!!

-- Γίνε μέλος της ομάδας «Ενεργοί Μαυρελίτες» στο Facebook --

Το Δ.Σ του Συλλόγου, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας το πρώτο σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του Χωριού μας Μαυρέλι, που ο Σύλλογος σε απόλυτη συνεργασία με την σχολή ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "Το Πανηγύρι" του Γιάννη Κατσή, σε ειδική τιμητική για το χωριό μας παράσταση, θα παρουσιάσει το Σάββατο 31 Μαίου 2014 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό θέατρο Παπάγου οδός Κορυτσάς 6, χορούς και τραγούδια του χωριού μας. Παρακαλούμε: Προγραμματίστε τις υποχρεώσεις κατά αυτόν τον τρόπο ώστε να έχετε τον κατάλληλο χρόνο να παραβρεθείτε στην εκδήλωση.

Εμείς και τα μέλη του Δ.Σ. θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκε σήμερα 16-2-14 ο καθιερωμένος ετησιος χορός του Συλλόγου των Απανταχού Μαυρελιωτών Τρικάλων στην Αθήνα. Η αίθουσα του ξενοδοχείου NOVUS στο κέντρο της Αθήνας γέμισε από συγχωριανούς και φίλους του Μαυρελίου από νωρίς το μεσημέρι. Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου παρουσιάσε χορούς από την Θράκη με μεγάλη επιτυχία και άξια  κέρδισε το ζεστό  χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Στην συνέχεια ακολούθησε χορός στην πίστα μέχρι αργα το απόγευμα. 

february 16 2014 104

february 16 2014 105 640x360

february 16 2014 105 640x360

february 16 2014 132 640x480

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία του συλλόγου μας στην Αθήνα. Η παρουσία των συγχωριανών μας αλλά και πολλών φίλων του Συλλόγου ήταν πέραν του αναμενόμενου και η αίθουσα γέμισε ασφικτικά. Την κοπή της πίτας έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Χλωρός και ακολούθησε τραπέζι με πλούσιο φαγητό που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου μας και γλέντι με πιοτό και χορό που κράτησε μέχρι το απόγευμα. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση...

Διαβάστε περισσότερα: Κοπή Βασιλόπιτας 2014

Όποια μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας μπορούν να στείλουν την συνδρομή/δωρεά τους:

α) Πληρώνοντας με μετρητά στον ταμία του συλλόγου και λαμβάνοντας άμεσα τη σχετική απόδειξη

β) Ταχυδρομώντας επιταγή σε διαταγή στο όνομα του Συλλόγου στα Γραφεία του Συλλόγου Απανταχού Μαυρελιωτών Τρικάλων

Αναξαγόρα 1,Αθήνα  10552,ΕΛΛΑΔΑ

γ) με τραπεζικό έμβασμα στα παρακάτω στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ (Bebefiary name): Σύλλογος Μαυρελιωτών Τρικάλων (Syllogos Mavrelioton Trikalon)

ΙΒΑΝ (account number): GR9401106650000066560809528

Τράπεζα (Bank): Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ (National Bank of Greece SA)

SWIFT Τραπέζης (BIC):  ETHNGRAA

Περιγραφή: Συνδρομή (το ονοματεπώνυμό σας)

 

       Παρακαλόύμε για την ενημέρωσή μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax (0030) 210 5239973 για να μπορέσουμε να σας ταχυδρομήσουμε την αντίστοιχη απόδειξη είσπραξης αν επιλέξετε την επιταγή ή το έμβασμα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας στις προσπάθειές μας

Ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρελιωρών Τρικάλων καλεί όλους τους συγχωριανούς να συμμετέχουν ενεργά στην Τράπεζα Αίματος με αριθμό 38, που τηρεί  στο Λαικό Νοσοκομείο Αθηνών. Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου  στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολλούς συγχωριανούς και συγγενείς μας που χρειάστηκαν αίμα. Δυστυχώς τα αποθέματά μας έχουν σχεδόν μηδενιστεί, καθώς δεν αναπληρώθηκαν ποτέ και  χρειάζεται η επαναδραστηριοποίησή όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει η λειτουργία της Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.Η πρόσφατη διοργάνωση αιμοδοσίας είχε ελάχιστη συμμετοχή και αυτό μας προβληματίζει. Χωρίς την συμμετοχή μας, η Τράπεζα Αίματος δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης και αν η αδιαφορία αυτή συνεχιστεί θα αναγκαστεί να σταματήσει την λειτουργία της. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα,  σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδος, αναφέροντας ότι δίνει αίμα για την Τράπεζα Αίματος Νο 38 του Συλλόγου Μαυρελιωτών Τρικάλων. Καλό είναι μετά την αιμοδοσία να ενημερώσετε κάποιο μέλος του ΔΣ τηλεφωνικά ή να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την αιμοδοσία γενικά.

Διαβάστε περισσότερα: Τράπεζα Αιματος Συλλόγου

Σελίδα 1 από 2

Go to top