Σύλλογος Απανταχού Μαυρελιωτών Τρικάλων

Σας καλωσορίζουμε στην σελίδα του συλλόγου μας στο διαδίκτυο. Από εδώ θα ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς και για οτιδήποτε έχει σχέση με το  ΜΑΥΡΕΛΙ.

Το πανέμοφο χωριό μας βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Νομού Τρικάλων στα σύνορα τριών νομών Τρικάλων-Γρεβενών-Λάρισας και ανήκει στον νεοσύστατο Δήμο Καλαμπάκας.

Παλιό Κεφαλοχώρι της περιοχής είναι χτισμένο στις πλαγιές των Αντιχασίων, σε υψόμετρο 1130μ . Ο πληθυσμός του Μαυρελίου, σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 379 κάτοικοι. Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαυρελίου του Δήμου Καλαμπάκας ανήκει και ο οικισμός Αχελινάδα, 2 χλμ. νότια προς το Γερακάρι. 

 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2014

 

Το ΔΣ του συλλογου απανταχού Μαυρελιωτων Τρικάλων, κατα την τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε να γίνει ο Χορός του συλλογου στην Αθηνα την Κυριακή 16/2/2014 το μεσημέρι. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 173 (7-8-9/2013)

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας μας.

Περισσότερα...

ΜΕ 5-4 ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΕΛΙΟΥ

Στις 16 Αυγούστου εγινε ο καθιερωμένος ετήσιος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων και νέων του Μαυρελιου στο το γήπεδο Αραψας στο Μαυρελι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ¨Μαυρελια 2013" του συλλογου των απανταχού Μαυρελιωτων Τρικάλων. 

Περισσότερα

Go to top